Veelgestelde Vragen

Mocht u een vraag hebben? Bekijk dan eens alle vragen die al zijn beantwoord op deze pagina. Mocht u na het lezen van deze vragen nog geen antwoord hebben op uw vraag? Dan kunt u contact met ons op nemen.

Veelgestelde Vragen

Ja dit kan, in Nederland heb je als koper 14 dagen bedenktijd na het aanschaffen van een product. Zie de pagina 'retourbeleid' voor meer informatie over het retour sturen van een munt.
Ja dit is veilig, zie links boven de HTTPS:// verbinding. Meer informatie over het veilig bestellen op Munten-Kopen.nl kun je vinden op de pagina 'Veilig Bestellen'.
Ja, dit is zeker mogelijk. Wanneer jij de munt koopt kun je instellen dat deze op een ander adres bezorgd moet worden. Vul dit juist in en de munt wordt afgeleverd op het adres naar keuze.
Dit is afhankelijk van welke munten jij wilt kopen. Bij elke munt staat duidelijk de prijs vermeld. Gemiddeld gesproken zal het ongeveer tussen de 10 en 20 euro per munt zijn.
Momenteel is de goedkoopste munt die wij aanbieden €14.99.
Er zijn veel soorten munten te koop. Bekijk de pagina 'Producten' om een overzicht te zien van alle munten.
Momenteel betaal je €3 euro verzendkosten per bestelling. Of jij nu 1 of 10 munten tegelijk koopt, de prijs van het verzenden blijft €3.
Uiterlijk binnen één week (5 werkdagen). Dit is ook afhankelijk hoe snel de post verzonden wordt. Het kan ook eerder bij u thuis bezorgd worden.
Momenteel is dat de Bitcoin Verzamel Munt. Deze is het meeste verkocht.
Momenteel accepteren wij iDeal betalingen en bankoverschrijvingen. Mocht u met een andere betaalmethode willen betalen? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op de contact pagina.
Helaas, momenteel accepteren wij nog geen creditcard betalingen. Hier hebben wij in het verleden problemen mee gehad. De kans bestaat dat wij deze in de toekomst weer zullen accepteren.
Nee, deze website is speciaal ontwikkeld voor het verkopen van munten.